background

Po kërkoni të takoni dikë të ri?
Shoqërohem me Singles duke kërkuar të njëjtën gjë tani!

Dating Prospect allank

McGaheysville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect miguelm6969

Knoxville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect jerryed

McGaheysville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect florence2323

North Henderson, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect rameagle

Knoxville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect chris

Cohasset, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect naro22

McGaheysville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect jess

North Henderson, Shtetet e Bashkuara
Dating Prospect lauramarcus

Rio Oso, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect hamsbasit44

North Henderson, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect lorenbryan320

Sheldon, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect kevinnouch

Knoxville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect najeli

Knoxville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect tracie

Stamford, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect ucfer462

Knoxville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect kristinleonhard

Pompano Beach, Shtetet e Bashkuara
Takim kolegji - Po kërkoni të takoni dikë të ri?
Top Gjërat për të bërë në American College Dating

Kolegji mund të jetë një nga kohët më emocionuese në jetën e një të rrituri të ri që raring për të filluar duke përjetuar gjëra me më shumë liri. Gjërat më emocionuese nuk mund të ndodhin në klasa, por në orët mes, kur ju merrni për të përjetojnë se si ajo është për të vërtetë të bisedoj me të rriturit e tjerë të rinj moshën tuaj. Ka, megjithatë, disa gjëra për të cilat mund të mos keni kontroll. Kjo listë do të shërbejë si një udhëzues për të mos e takimeve kolegj në përgjithësi.

Mos u bëni shumë të durueshëm në kërkim të partnerit të përsosur. Disa thonë se dita juaj e parë në American College Dating mund të jetë shumë herët për të filluar duke kërkuar për dikë deri më sot. Dashuria nuk ka një orar. Kush e di, vajza e parë/djali që vendosni pamjet mund të jetë partneri juaj afatgjatë në fund.

Por mos angazhohuni shumë shpejt. Ju nuk duhet të lidheni shumë herët nëse nuk ndiheni si ai. Jini të hapur për shumë opsione. Njihuni me njerëz të rinj. Shkoni në shumë parti. Mësoni se si të argëtoheni dhe të kënaqeni duke qenë beqar. Kjo është, në qoftë se kjo është se si ju pëlqen gjërat të jenë.

Mos veproni si një fëmijë. Mos harroni, ju jeni në American College Dating tani. Mund të ketë shumë parti për të marrë pjesë, shumë alkool për të pirë dhe tundimi për të marrë substanca të ndaluara. Ju mund të pendoheni duke kërkuar si një fëmijë tretur i cili bën antics pa kuptim në frontin e vajzës që ju keni pasur një shtrydhje në që nga dita e parë e kolegjit.

Mos puthni dhe tregoni. Ndërsa mendimi për ndarjen e provës së natës së kaluar mund të jetë shumë tërheqës për t'u ndarë me vëllezërit tuaj vëllazëritë/motrat sorority, rezistoni tundimit për ta bërë këtë. Ruaj disa detaje për veten tuaj. Nëse gjërat shkojnë keq, ju do të falënderoj veten për mbylljen deri në lidhje me të, që të mos rrezikojë duke u ndaluar nga kolegj takim për të gjithë kohën në kolegj, kujdesin e vajzës/djalë ju blabber-mouthed rreth.

Shmangni American College Dating brenda rrethit tuaj të miqve. Ka shumë burra/gra në kampus për të kufizuar veten në vetëm takim brenda rrethit tuaj të miqve. Ju gjithashtu rrezikoni të shkatërroni miqësinë që keni nxitur brenda grupit duke u përpjekur të komplikojë gjërat. Përveç kësaj, kjo do t'i bënte gjërat të vështira vetëm për ju dhe për të gjithë grupin. Nëse, megjithatë, mendoni se është e nevojshme dhe ju pëlqen personi sa më shumë, me të gjitha mjetet datoni njëri-tjetrin. Vetëm sigurohuni që t'i mbani gjërat të qarta në grupin tuaj.


Dating Prospect ebseller015

Cincinnati, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect singlebabe231

Pompano Beach, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect rapoker

Knoxville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect anthony010

McGaheysville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect farmerbird42

North Henderson, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect diana

Rio Oso, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect justme890

Pompano Beach, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect kafuinam1

North Henderson, Shtetet e Bashkuara
Dating Prospect zara4u

Cleveland, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect fk4dngbefd

North Henderson, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect david

McGaheysville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect etr8y

McGaheysville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect leanne

San Rafael, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect jehiah05

Knoxville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect jackryan

McGaheysville, Shtetet e Bashkuara

Dating Prospect joycearhin100

North Henderson, Shtetet e Bashkuara